Hundliv

Hundliv

Vi har fått en riktig bråkstake, på halsen!

BloggandePosted by Gurra Fri, August 29, 2008 13:31:31

Sen vi kom hem till Tyresö har vår lilla hund blivit en riktig tonåring. Hurra! Nu har vi två såna i familjen…

Indrah går omkring och muckar gräl så ofta hon kan och både knuffar till, biter en i rumpan eller påkallar uppmärksamhet genom att göra saker hon sen tidigare vet att hon absolut inte får. Det kan vara att bita på mattan i vardagsrummet, tugga på strumpor och sockor osv. Hon har även börjat gå lös på den gamla trätrallen och kommer in med en bräda då och då, som hon lyckats slita loss!!!

Antagligen vill hon att husse ska komma igång med att bygga nytt altangolv men det blir inte förrän vi grävt för dränering och isolering av souterrängplanet.

Antagligen saknar hon det dagliga livet från Boviken där hon travat runt helt fritt och där kunnat terrorisera sin pudelkompis Tim, när som helst. Nu är hon ju rätt cool i alla fall, för hon stannar i alla fall hemma på gården i Tyresö, så hon är inte alls samma byracka som uppe i Norrland.

I alla fall så är hon stenhård i sin attityd just nu och det är massor av motion som gäller, på med midjebältet och Nome-selen och iväg. Har också kollat in ett par utställningar för hösten och det lutar i alla fall åt att vi drar upp till Sundsvall i 11-12 oktober.

Jag måste lägga på ett kol och ställa ut vår prinsessa när det går så bra för hela I-kullen med bl a systrarna sisters; Igra och Ninja. Visserligen både tränar och jobbar vi mycket tillsammans med vår Indrah men vi gör det bara på vår egen tid och inte tillsammans med andra Dobbisar, vilket jag kan sakna ibland. Hursomhelst kanske man kan säkert ändra på det så småningom, eller hur?

Har inte fått upp videon, från i somras, när Indrah simmar/dyker men den kommer snart, tillsammans med en hel del bilder från alla upptågen. Hon var galen i vatten!

Som tur är kan man väl konstatera att man inte har någon pool med vattenfall hemma på gården, för då hade det väl sett ut på det här sättet hela dagarna:

  • Comments(0)//blogg.dobergirl.se/#post32