Hundliv

Hundliv

Semester

BloggandePosted by Gurra Mon, September 15, 2008 00:01:54

Hämtade hem Indrah från Hundpensionatet idag! Gissa om man gjorde allting fel... Vilken hundägare knackar på ytterdörren till ett hundpensionat? Vilken hundägare hinner inte med att kliva in till sin egen hund i "spiltan" innan hunden smiter ut och vänder upp-och-ned på ALLT av lycka på 5 sekunder? Vilken hundägare tror ni?

Just det, undertecknad! Sorry...

Efter en fantastisk vecka i Italienska Toscana, med besök i alltifrån salta vågor i Cicena till fantasktiska bergsstäder som Volterra, Montepullciano och San Gimignano, där vi i den sistnämnda staden förövrigt fick oss resans absoluta kulinariska högtid, på Albergo Ristorante La Cisterna. Ja, den pastan och det vildsvinet och den... samt det vinet osv. DEN KVÄLLEN GICK INTE AV FÖR HACKOR!

Fantastiskt var bara förnamnet och att sitta där i restaurangen, nästan på utsidan av stadsmuren och titta ut över den gröna böljande dalen nedanför, där solens sakta avsomnande strålar efter hand bäddade ned utsikten, det var...ja... mer än otroligt vackert! Vi hade också förmånen att göra detta tillsammans med våra goda vänner och deras familj. Vi hann även med en rundresa i det otroliga Chianti också, där vi provsmakade och köpte fantastiska viner i dyra presentförpackningar. Verazzano, Greve in Chianti, Vicchimaggio och Baron di Ricasoli m.m. Resväskorna var blytunga på hemresan...

Men resan gick utan vår Pippiloppa, hon som istället blev inlämnad på hundpensionat. Ett hundpensionat som verkligen tagit väl hand om henne. När vi kom dit väntade Roger på henne och efter att ha sett hur de hälsade på varandra var jag övertygad att hon skulle ha det bra hela veckan! Idag, innan vi var hemma fick jag flera MMS från Roger berättade hur hon haft det och som visade bilder på Indrah under veckan. Massor av timmar i skogen varje dag, gjorde att vi fick hem en hund som var i toppform. Jag blev alldeles tårögd av att förstå att vår lilla hund faktiskt, lämnar ett tomrum efter sig på Panget. Tack Roger för att du tagit hand om Indrah så väl! Hon kommer säkert tillbaka smiley I alla fall då husse åker till vingårdarna i Chianti nästa gång!

Innan vi åkte på semester så anmälda jag oss också till Mittnorden utställningen i Sundsvall i Oktober, vilket blir vår första utställningen sen rasspecialen. Hoppas bara jag kan hitta någon som kan hjälpa mig att ställa vilddjuret smiley Får nog ta i och träna lite på ställandet också, så inte det går fel p g a att det är husse som tappar nerverna.

Nu blir det inte bara själva ställandet som husse måste träna på, utan det blir nog många extralånga träningsrundor, de närmaste veckorna, med hund för att fixa denna veckas nya midjemått. Efter en fantastisk semestervecka med allt för mycket mat och bara sol och bad i +30-gradig värme, är det bara att bita ihop och träna ännu mera...

  • Comments(0)//blogg.dobergirl.se/#post34