Hundliv

Hundliv

En morot!

BloggandePosted by Gurra Mon, September 29, 2008 14:12:00

Att Indrah gillar morötter är ett faktum men att hon också konverterar till samma mentala kapacitet som en sådan när det är dags för löp, det är nog ganska okänt. Nu verkar det ha gått betydligt bättre denna gången för hon "smög bara igång", precis som vanligt och det märks först o främst på allt detta nosande. ALLA lukter är intressanta. Hon blir också rätt "dum" och helt obegripligt "slapp i kolan", rent allmänt. Nu gör det ingenting längre men tidigare blev man ganskla irriterad på att hon inte ens förstod "Sitt!"... Främst för att man själv inte ens fattade att hon kommit igång med löpen. Nu blir det mer och mer tydligt, för varje gång och kanske tar det en viss tid innan man lär känna sin egen hund, också smiley

Mycket skit på jobbet sista tiden och väldigt lite tid för hunden men... I helgen så blev det massor av jobb, mest långa skogspromenader men också lite allmänlydnat, s.k. trädgårdsarbete -> morotsträning.

Nu var det snart dags för utställning så jag hoppas värsta löpet är över tills dess och sen var det dags för MH. Nu vet jag inte om det blir av för vår del då jag hade hoppats vara uppe i Skellefteå till Allhelgonahelgen. Vi har gjort så varje år och det känns alltid lite extra att själv kunna tända ett ljus för minnet av ens nära och kära som inte längre finns med oss.

Nu inser jag väl att man alltid kan göra detta var än man befinner sig i världen och förhandlar jag bara lite med mig själv så kanske det finns möjligheter för att delta i ett MH med. Indrah är ju bara så rolig som kompis att jag gärna skulle vilja testa henne nu när tillfälle ges men vi får se. Skulle vilja se om mina egna erfarenheter med henne även speglas i ett MH. Det blir ju nya möjligheter längre fram.

Hörde också från trovärdigt håll att det är ovanligt gott om fisk i älven nu och varför skulle man avstå från att fånga sig några "prickiga" även i år? Man känner suget! Värst är längtan upp till Norrland tidigt på våren och som nu under sena hösten. Vårvintern saknar jag i massor men vintern... Nae...

  • Comments(0)//blogg.dobergirl.se/#post35