Hundliv

Hundliv

Gott Nytt År alla vänner!

BloggandePosted by Gurra Mon, December 29, 2008 16:42:00

Gott Nytt År från oss i Tyresö önskas alla våra vänner som läser detta!

Efter en närmast kaotisk höst med massor av planerade och oplanerade händelser så lägrade sig till sist Julfriden över familjen och vi kunde packa bilen full med hundprylar, julklappar och varma kläder för att fira jul- och nyårshelgen i vårt älskade Boviken, långt, långt upp vid Bottenviken (som Bo Kaspers Orkester sjunger...).

Här är det inte mycket till vinter men snön ligger vit och fin, om inte metertjock så är det i alla fall betydligt fler decimeter än i söder!

Indrah är helt galen när hon är ute och bara springer omkring ÖVERALLT som vanligt när vi är här uppe. I Tyresö är hon bara på gården...

Långpromenader i det korta men fantastiskt intensiva Norrländska ljuset gör att livsandarna återvänder efter en höst men knappast vinter som nästan bara bestått av färgerna grått, grått och grått med lite regn i.

Som de flesta av er redan vet har vår prinsessa nu hunnit med både ett bra genomfört MH samt fått A på höftröntgen sen sist.

Jag är så glad för att hon klarat allt detta att hon på senaste tiden blivit helt överöst med både kärlek och tid. På MH var hon hur cool som helst, trots att husse var ganska "nervös" (vem det nu var som skulle mentalbeskrivas låter jag vara osagt...).

Hon hade hela dagen varit ovanligt PÅ och trots att hon hela dagen var med på fotbollscup i Sollentuna timmarna innan, var hon närapå GALEN av iver då vi kom till klubben. Att Indrah är en tjej med otrolig arbetsglädje var det ingen som kunde missa den dagen.

Att hon var stor såg jag när vi träffade syrran och när hon sen efteråt visade sig ligga på dryga 40 kg har jag också dragit ned på maten betydligt. Mindre protein och mindre energi i nya förpackningar från Björkis beställdes omgående. Eagle Pack som vanligt, inga chansningar här inte ;-)

Höftröntgen gjorde vi bort redan i augusti men en omröntgen i okt/nov gjorde att bedömningen dröjde, sen visade det sig att min inbetalning inte registrerats på riktigt (det här med ocr-nummer) och vår väntan avslutades med att jag till sist skickade in mitt eget kvitto som bevis på betalningen och innan jag fått klart för mig att detta var OK, så ringde en mycket glad Vanja och meddelade att Pippiloppan fått A av veterinären.

Det roliga var att jag själv var inne på Götgatan och inne på Hifi-butiken och av glädje studsade runt i ett av provlyssningsrummen och jag kan väl så här efteråt glädjas åt att ingen kom in i rummet medan jag dansade runt av glädje, helt UTAN musik... Ja,ja, tur ska den tokige ha, eller hur?

Har tagit lite norrlandsbilder och lägger ut dessa någon annan dag! I morgon åker vi återigen iväg för lite slalom och jag tror Indrah ska få köra ur sig lite med sele och expanderlina och tillsammans med husse på skidor.

Hur som helst vill jag tacka alla er för att ni delat vår glädje och era grattis, har mottagits med massor av värme! Tack igen och vi önskar er alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!

Gurra, Anneli, Mimmi & Indrah

  • Comments(0)//blogg.dobergirl.se/#post37