Hundliv

Hundliv

Lyxigt med lånad valp!

BloggandePosted by Gurra Tue, June 23, 2009 12:48:29

Nu är vi nog alla lite ledsna här i Boviken då lilla Betty flyttat hem till Mo i Rana i Norge. Hennes nya matte och husse kom hit och hämtade henne igår och hon följde sen med dem utan några problem. Sötare liten mjuk pepparkaka får man nog leta efter!

Vi har haft en och en halv vecka med den rena lyxen att ha en sprillans ny valp här hemma i huset och inga förpliktelser... Vi har ju haft en bra barnskötare, då Indrah fungerat som den perfekta "Nanny'n", vilket inte gjort saken sämre. Ibland har man kommit på sig att tänka "Visst ja! Vi har ju valpen också..." Indrah har alltid haft full koll och Betty har haft full koll på Indrah. Betty har också visat hur en liten valp faktiskt kan vara hur cool som helst. Bara att följa Indrah's påhitt och föredöme.

Hon visade ingen oro eller nervositet, trots att hon direkt skulle hänga med i vårt norrlands-tempo och med en riktigt lång bilresa och byte av "hemställe" flera gånger på denna korta tid. Hon bara kollade in "storasyrran" och sen.... Inte heller något gnällande utan massor av bus och bara ren valp-glädje! Vi är jätteglada att vi fått lära känna Betty och hoppas hon nu får det jättebra hos Irina och Ståle. Lycka till!

Jag kommer att lägga upp några "stories" och mer bilder senare!

  • Comments(1)//blogg.dobergirl.se/#post44