Hundliv

Hundliv

Sommardagar som heter duga!

BloggandePosted by Gurra Wed, June 24, 2009 23:46:27

Trots att lilla Betty flyttat hem till sitt nya hem i Norge, så fortsätter dagarna i Boviken och vi ska hinna med allt som ska fixas. Indrah kör på och försöker hålla humöret uppe men det syns i ögonen att hon blivit lite väl mycket äldre sen Betty flyttade. Hon är ledsen i ögonen och när en bil kommer åkandes lovar jag, med hänvisning till hennes kroppsspråk, att hon tror att det är lilla Betty som kommer tillbaka till henne.

Men det är inte riktigt samma Indrah som tidigare...

Kolla in bilden på de två när de satt nere vid havet en morgon. Jag bannade mig själv när jag missade den första morgonen men sen hade jag telefonen med mig och nästa morgon satt de där igen, bara blickande ut över havet. Våran Rommel's Attack satt och låg ofta nere vid stranden på sommarmorgnarna. Varför inte? Det är ingen dålig start på dagen.

Nu var det säkert extra spännande att vi hade lite lång gräs nere vid havet eftersom Betty gärna snusade runt i det höga gräset. När jag sen klippte ned det, upptäckte jag att där fanns massor av "harlortar" som säkert var MYCKET spännade att lukta (om inte att äta) på...

Idag har Husse rengjort förgasaren på Mimmi's båtmotor, medan Indrah legat och lurat i skuggan bredvid... så imorgon får det bli sjösättning. Indrah hakar säkert på och står längst fram i fören när de båda sticker iväg mot nya härliga sommarminnen.

Precis nyss läste jag att Indrah's mamma Odi, fött 10 valpar lite för tidigt, och att tyvärr bara 5 stycken överlevde. Så tråkigt... jag önskar att många fler får uppleva vilka fantastiska hundar detta är. Man kan inte nog förstå hur stor plats de tar och då menar jag inte, rent fysiskt.

Det här är otroligt trevliga hundar att leva och utvecklas tillsammans med och jag fick också ett mail från Ståle och Irina om lilla Betty's nya äventyr.

Hon hade redan hittat lite nya skor och ett nytt favoritställe att sova på. Självklart efter att först ha somnat i fotänden av sängen, som en fin liten pralin, för att sen vakna upp med huvudet på huvudkudden... No comments! Man bara älskar dessa prinsessor!!!!!!! De förstår mycket mer än vad vi tror. Vilka andra hundar sitter annars och njuter av havsutsikten en sommarmorgon? Jag bara undrar... Mitt hjärta har de i alla fall vunnit!

  • Comments(0)//blogg.dobergirl.se/#post45