Hundliv

Hundliv

Tiden går

BloggandePosted by Gurra Mon, June 15, 2009 12:42:59

Visserligen var det ett bra tag sedan mitt senaste blogginlägg men med det väder som har varit har vi hunnit med allt mellan vinter, vår, sommar och nu höst... Det kanske har gått ett år, eller...?

Vi har hunnit med att fixa hela trädgården här i TYresö för att sedan åka upp till Boviken och fira påsk och uppleva den norrändska vårvintern. Sen har vi hunnit ha sommar här i TYresö och sen följt av av att fixa trädgård uppe i norr. Allt detta sedan April och det ger lite kompakta tidsperspektiv, inte sant?

Indrah har varit med hela tiden och har utvecklats mer och mer tillen belevad dam, som faktiskt hanterar de flesta situationer utan problem. Visst blir jag, som ägare, lite avundsjuk när jag läser om hur hennes syskon får massor av träning och tävlingstillfällen medan vi hamnat i någon sorts träningsloop i vår "egen värld"... Nu kanske det inte innebär att vi inte tränar men... ja, ni fattar... men det ska bli bättring! Missade dock att anmäla mig till utställningen i Piteå, om vi säger så.

Nu till de riktigt spännande sakerna som har hänt i vår familj... Kolla in något av den sötaste man kan se!

Här hemma har vi fått tillökning på hundsidan!

Visserligen bara tillfälligt och bara till låns men... en liten chokladpingla, bara i början på sitt liv, som efter att vi fått låna henne en dryg vecka, ska åka med oss upp till Boviken och efter midsommar hämtas upp av sin nya familj som bor i Norge.

Det är faktiskt riktigt lyxigt att få detta förrtoende att få Dobermann-bäbis, igen.Vi njuter av den lilla "Betty's" framfart och hon och Indrah busar som galningar på gräsmattan och den lilla ska göra exakt som den stora hunden gör.

Går vi ut på gården på morgonkvisten kissar de samtidigt och snusar runt med full koll på varandra och Indrah är nästan som en förståndig storasyrra, som ska visa ALLT...

Efter att ha varit ute på gården, har vi vant Indrah vid att hon får en hundgodis direkt hon kommer in. Gissa vem som lärde sig sitta fint, redan efter första gången..? Jo, just det, kolla in vad duktig man kan vara!

Sen är det lite extra kul att man vet att det bara är till låns och man kan faktiskt tillåta sig att njuta av att ha valp i huset, igen. Ingenting behöver man tänka på förutom mat, sova och lek.

Betty sover med Mimmi i hennes säng medan Indrah som vanligt sover i sin bädd i husse och mattes sovrum. Visserligen går hon inte över till Mimmi som hon brukar på morgnarna men jag upplever inte heller att hon är avundsjuk på chokladprinsessan. Snarare att hon har mer av överseende...

Visst kommer en del av våra hjärtan att brista, den dag när vi lämnar henne vidare till sin "riktiga" familj men fram till dess ska vi bara njuta och ha roligt tillsammans.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mia & Ninja Mon, June 15, 2009 18:55:31

Hej !
Visst är de duktiga våra I-kulls prinsessor, när jag läser det här känner jag igen min lilla ha-ha stora Ninja i det som Indrah gör med Betty.
Ni gör helt rätt i att bara passa på att njuta & ha roligt med lill pralinen...kanske det blir en till snart ;-)
Många kramar & nospussar från oss och Lilla Lilie-eller som hon kallas just nu Pirayan