Hundliv

Hundliv

Dalälven...

BloggandePosted by Gurra Mon, July 13, 2009 18:41:57

Jaha, då var vi tillbaka i Norrland, igen!

Mimmi har tillsammans med sitt fotbollslag, deltagit i Dalecarlia cup i Borlänge under förra veckan. Massor av roligheter, fotboll och inte minst regn... Trots det gick Mimmis lag vidare hela vägen men förlorade till sist finalen för F13 med bara 0-1. Det andra Tyresölaget kämpade om 3:e pris men fick också se sig slagna, på det snöpligaste sättet, nämligen med straffläggning... Tjejerna har spelat med bara en avbytare i vardera laget och när de till sist, i finalen, mötte ett lag med åtta (8) avbytare så räckte inte orken längre men vilken kämpainsats de gjorde. Man är verkligen en stolt pappa på prisutdelningen.

Hursomhelst, så har de, trots vädret, haft en toppenvecka och vi kan bara vara tacksamma för de superbra ledarna (Micke, Stefan, Anneli och Åse) som ställer upp på sin fritid och semester för att våra barn ska få möjligheter att uppleva detta.

För människor i söderns värld börjar Norrland när man passerat Dalälven men... Då är det ju mer än 60 mil kvar innan vi är i Boviken... Man undrar hur många gånger man sett den här skylten de senaste veckorna?

Samtidigt åkte Jag, Anneli och Indrah vidare till Tyresö (efter att ha lämnat av Mimmi i Borlänge) för att jobba lite på huset och i trädgården, klippa gräsmattorna köra bort lite skräp sen tidigare osv.

Indrah åker ju med och anpassar sig direkt efter oss. Sover sig igenom bilresandet, denna gång dryga 100 mil över Borlänge men klagar sen absolut inte. När vi kom fram till Tyresö gick vi i alla fall över till hennes kompis Pepsi för att få ut lite bus/energi-överskott. 100% lyckat resultat. De leker så bra tillsammans och visar verkligen glädje när de träffas.

Det märkliga är hur hon ställer om sitt beteende mellan Tyresö och Boviken. I Tyresö är hon bara på gården och max iväg en liten sväng upp i skogen men i Boviken, där får man ropa efter henne... Kanske är hon och badar själv eller hälsar på storpudel Tim. Kollar på Tommy när han städar bilen eller så hälsar hon på Rolf och Kerstin nere vid stranden. Hon har ett MYCKET större revir i Boviken, trots att vi har lika nära till grannarna i Tyresö. Undrar varför?

Två dagar med bra väder blev det i 08-området sen två regniga dagar innan vi drog upp till några kompisar i Leksand, där vi skulle bo under de sista dagarna innan cup'en blev färdigspelad.

Hos Björn och Ulrika fick vi eget rum i källaren och Indrah fick en ny kompis i form av deras dotter Astrid, som tyckte Indrah var läskigt stor... kanske på grund av att en vuxen person i hennes familj sen visade sig vara LIVRÄDD för hundar, så hade detta så klart, smittat av sig på barnet.

Efter två dagar med Indrah var det sen inga problem för Astrid att hänga med på promenad och själv hålla Indrah i kopplet. Nu är Indrah helt underbar med barn och visar inte bara prov på sin ohämmade kärlek till allt och alla, utan även prov på sitt stora tålamod. Hon hade all tid i världen för Astrid.

De lekte, de tränade "sitt", "ligg" och "loss" och gosade tillsammans. Astrid var också mycket besluten om att hon MÅSTE bli väckt av en Indrah-puss den sista morgonen vi bodde där. Björn fick samtidigt en riktig bonus-puss av Indrah, den morgonen. SLAFS lät det...

Frukost i Leksand, fotbollsfinal i Borlänge, middag i Ö-vik. Final-lördagen avslutades sen med en 78-mila tripp upp till Boviken och sent på kvällen avslutade vi det hela med lite Vasaloppskorv och vin nere på bryggan. Vad jag njöt den kvällen!!! Jag är verkligen glad för ALLA mina tjejer! smileysmileysmiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by elina Wed, July 29, 2009 21:50:20

Det är precis som att sitta o läsa en riktigt bra bok! Man lever sig in i ALLT du skriver och jag kan verkligen se Indrah framför mig, bara njuuuta av livet!..önskar att jag en dag får uppleva hur det är att ha mitt egna "Boviken"! ;) Kram på er från Eros och hans matte!*